56 royale

woningen en

2 kavels

In Poeldijk

4 oktober Start de verkoop al!

Verkoopprijs
vanaf € 489.500,- v.o.n.

We zijn benieuwd naar je ideeën!
Vul onze vragenlijst in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Weelderig wonen

in nieuwbouwwijk Poeldijkerhout

Elegant en ruimtelijk wonen, omringd door faciliteiten en gemeenschapszin. Dat is kenmerkend aan nieuwbouw­project Oliviers Kreek in de nieuwe wijk Poeldijkerhout aan de rand van het intieme Poeldijk, gemeente Westland. Een groen, kinderrijk dorp, dicht­bij het strand, prachtige natuur­gebieden en toch niet ver van de stad.

In Oliviers Kreek worden stijlvolle, riante woningen gebouwd met een breed aanbod aan eengezinswoningen. Prachtig gelegen hoek- en diverse type tussenwoningen; 56 in totaal. Met de luxe van 1 of 2 parkeerplekken op eigen terrein en een fantastische achtertuin van ruim 14 of 17 meter diep. De verkoopprijs bedraagt vanaf €489.500,- v.o.n.

Je eigen huis bouwen? Ook dat kan in Oliviers Kreek. Er zijn straks namelijk ook twee bouwkavels (circa 445 m2 en circa 570 m2) te koop waar je als koper zelf, binnen de regels van het bestemmingsplan en het stedenbouwkundig plan, je droomhuis aan open vaarwater kunt bouwen. Een unicum in het plan Poeldijkerhout!  

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling Oliviers Kreek? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zo blijf je automatisch op de hoogte van dit stijlvolle project in Poeldijk.

De Ligging

Levendige kern van het Westland

Tussen Hoek van Holland, Den Haag en Delft ligt het Westland. Grenzend aan het Haags Recreatiegebied Madestein treft u Poeldijk, een welvarend dorp waar een gemoedelijke sfeer heerst. Scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, een rijk verenigingsleven, winkels en ontmoetingsplekken, het is hier allemaal ruim voorhanden. Voor een groter aanbod van winkels is het nabijgelegen winkelcentrum van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande makkelijk bereikbaar, en ook de Haagse binnenstad is goed aan te reizen. In de directe omgeving van Oliviers Kreek kun je heerlijk wandelen; binnen een kwartier fiets je bovendien naar het strand, het bos of de winkels.

Poeldijk is via de N211, N213 en N464 makkelijk bereikbaar. De bus zorgt voor de regionale verbindingen richting Delft, Den Haag en Rotterdam en de verschillende dorpskernen. In Poeldijk geniet je van de vele voordelen van een dorp en reis je desgewenst eenvoudig naar de stad.

De Westlandse Zoom

Aan de noordkant van Poeldijk wordt Poeldijkerhout ontwikkeld. Een nieuwe wijk met een groen karakter: ruime voor- en achtertuinen, veel openbaar groen, speelplekken én twee parken. Ontwikkelingscombinatie De Westlandse Zoom is de gebiedsontwikkelaar van deze locatie waar in totaal zo’n 500 woningen worden gerealiseerd. De verschillende buurten, waaronder Oliviers Kreek, worden gefaseerd aangelegd.

Gemeentelijk registratiesysteem

Woningzoekenden in de gemeente Westland kunnen zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen. Hiermee heb je straks, als de verkoop is gestart, voorrang op de toewijzing boven degenen die hierin niet zijn opgenomen. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een koopwoning. Hier kun je meer informatie lezen en direct inschrijven.

Aanmeldformulier nieuwsbrief Oliviers Kreek

Waar gaat je voorkeur naar uit?(Vereist)

Architect

Ontwikkeling

Realisatie

Onderdeel van