Verkoopprocedure

Leuk dat je enthousiast bent voor het kopen van een woning in het nieuwbouwproject Oliviers Kreek in Poeldijk. De belangrijkste informatie lees je op deze website en als je vragen hebt kun je te allen tijde bellen met het team van Rijnpoort Makelaars.

Met de Woningzoeker navigeer je eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Ook zijn er exterieur impressies gemaakt zodat je alvast een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Je vindt op de website, naast de uitgebreide informatie over het project, ook de verkooptekeningen per bouwnummer en overige verkoopdocumenten. Er wordt ook een brochure gemaakt met hierin het interview met de architect, alle plattegronden en de verkorte technische omschrijving. Deze brochure kun je aanvragen bij Rijnpoort Makelaars. Leuk om straks, als je een woning in Oliviers Kreek hebt gekocht, aan je familie en vrienden te kunnen laten zien!

Wil jij ook een duurzaam huis kopen in Oliviers Kreek? Vul het inschrijfformulier in of neem direct contact op met de makelaar. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd.

Inschrijven

Vul op het inschrijfformulier je gegevens in en geef daarbij jouw voorkeurkeuze(s) aan. Als wij jou je eerste keuze niet kunnen aanbieden, zullen wij kijken naar de door jou opgegeven overige voorkeuren. Mocht daarvan een bouwnummer beschikbaar zijn, dan bieden we jou die aan. Je ontvangt binnen één week bericht of we je blij kunnen maken met een woning in Oliviers Kreek. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover ook bericht en noteren we je graag als reserve-kandidaat. De bekendmaking van de uitkomst van je inschrijving en de toewijzing zullen schriftelijk plaatsvinden.

Indien je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen, word je uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt het plan en de procedure doorgesproken en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek zal er een tekenafspraak worden gepland, deze dient binnen de optietermijn van één week plaats te vinden. Bij positief besluit wordt op die datum de overeenkomst getekend. Indien je niet tot koop wenst over te gaan, vernemen wij dat graag uiterlijk 24 uur voor de tekenafspraak.

Financieel advies

Om een goed beeld te krijgen van je financiële situatie, is het aan te raden om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. Hij/zij kan je maximale leenbedrag in kaart brengen, alsmede de maandlasten. Arthur van der Goes is hypotheekadviseur bij Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen. Als onafhankelijk adviseur kan hij een vergelijking maken van mogelijkheden bij meerdere geldverstrekkers. Zo ben je zeker van de beste voorwaarden in combinatie met de laagste rente! Als je interesse hebt in een vrijblijvend gesprek met de hypotheekadviseur van Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen, neem dan telefonisch contact op via 0174 – 294652 of stuur een mail naar arthur@rijnpoort.nl.

Gratis waardebepaling

Indien je op dit moment een koopwoning bezit, is het voor jezelf en voor het financiële plaatje belangrijk om goed zicht te hebben op de waarde van de huidige woning. Hiervoor kun je ook terecht bij Rijnpoort Makelaars. Als service kun je kosteloos een waarde-indicatie aanvragen zodat je een goed beeld kan vormen voor de aankoop van je nieuwbouwwoning. Bij interesse in een gratis waardebepaling kun je contact opnemen via 0174 – 294652 of info@rijnpoort.nl.